Поддръжка

Проверка на времето Ви онлайн по часове и генерирания трафик.

За тази проверка е нужно да посетите сайта support.linkbg.com. Въведете името и паролата, които използвате за връзката си с интернет (vpn). Вляво от менюто изберете 'Проверка на трафика'. Имате възможност да видите общия генериран трафик от Вашия акаунт, както и можете да направите подробна справка по сесии дата и час, времето което сте били онлайн и количеството пренесена информация към и от Вашият компютър.

Проверка на точките

Точковата система е въведена от 01. май 2006 г. Това е реална 10% отстъпка от всяка заплатена месечна такса, само че получавате отстъпката във форма на точки, които може да използвате за плащане при нас по-късно за различни услуги или предмети. Повече подробности може да прочетете в секция преференции.
За да проверите наличните ви до момента точки, използвайте сайта support.linkbg.com. След въвеждане на името и паролата, които използвате за връзката си с интернет (vpn), може да видите броя насъбрани точки в началната страница изписани с червено (или като изберете от менюто вляво 'Начало').

Смяна на паролата

Паролата, която получавате при включването към нашата мрежа не е перманентна и може да я промените по Ваш вкус. Естествено не Ви съветваме да е свръх сложна, нито да е много лесна. Всеки сам си решава и може да промени от support.linkbg.com. Необходимо е първо да се логнете в клиентската зона със старата си парола и след това от менюто вляво да изберете 'Смяна на парола'.

Плащане онлайн

През страница поддръжка може да активирате Вашата услуга или ако имате необходимите точки за 1 плащане или през системата ePay. По-подробно описание сме направили в тази секция: Разплащане Онлайн.

menora.bgkantora.bgbabycity.bg