Разплащане On-line

Тази функция е временно спряна!

Плащане на Вашата месечна такса през Интернет

Вече може да заплатите Вашата месечна тaкса онлайн.

Всичко, което е необходимо е или да имате необходимите брой точки за една месечна такса или да имате регистрация в ePay.bg

Ако таксата Ви за месец е 20 лева, то точковата равностойност е х10 тоест ще са ви нужни 200 точки. Може да прочетете повече как се трупат точки и какво може да правите с тях в секция точкова система.

ePay.bg е система за плащане с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Самата регистрация е безплатна. Регистрираните потребители имат  възможност да пазаруват стоки и услуги чрез Интернет, да плащат битови сметки за ток, вода, телефон, GSM, кабелна телевизия, както и данъци, такси и осигуровки, като плащат с банкова карта и/или със своята микросметка в ePay.bg.

За да заплатите месечната си такса в ЛинкБГ, е нужно да влезете с Вашето потребителско име и парола на адрес http://support.linkbg.com и да изберете "Онлайн Разплащания" от менюто вляво.(виж картинката) От дясно ще видите таблица с Вашите услуги, както и датата, до която съответната услуга е платена.

Необходимо е да маркирате услугите, които ще заплатите онлайн, да изберете начина на плащане с точки или през еPay.bg и да натиснете бутон "Потвърди".

Aко сте избрали ePay.bg, последна и много важна стъпка за успешнотот приключване е потвърждаване на Вашето плащане на уеб страницата на ePay.bg.

menora.bgkantora.bgbabycity.bg